INGRID

United Kingdom
PROFILE
Danish nationality
Lives in United Kingdom
Searching for a au pair
USER ACTIVITY
Last login
Monday 29. Jul 2019
Modified
Tuesday 07. May 2019
Answer time
-
Answer rate
-
RAR OG FORNUFTIG AU PAIR SOEGES
Vi er en hyggelig familie med en dansk/fransk mor (Ingrid) og en engelsk far (Jonathan) (begge jurister) og to dejlige boern, Liv som fyldte 11 til marts og Luke som bliver 13 i juli. Boernene er to sprogede (dansk og engelsk), og vi laegger stor vaegt paa, at begge sprog bliver talt herhjemme. Det er ogsaa derfor at vi soeger en dansk au pair. Vi har ogsaa to kaniner, saa det er vigtigt, at du ikke er allergisk overfor dem, og er glad for at hjaelpe til med dem. Det er heller ikke helt udelukket, at vi faar hund i loebet af aaret.

Vi bor i et dejligt hus i et ganske almindeligt multikulturelt kvarter i zone 2 i syd oest London, hvor der er mange hurtige og nemme transport muligheder ind til centrum (10-15 minutter). Der er ogsaa spaendende ting i lokal omraadet, inklusive Greenwich. Du faar selvfoelgeligt dit eget vaerelse med bad. Vi giver ogsaa en god au pair loen, tilskud til sprog/eller andet kursus og diverse andet. Men mest af alt er du del en af familien! ;)

Vi soeger en varm, enthusiastisk og boglig au pair, som kan blive en naturlig del af vores familie og hjaelpe os med boernene i hverdagen, og som vi kan hjaelpe med at faa et super ophold i London. Det virker maaske lidt indlysende, men det vigtigste for os er, at du er fornuftig og positiv og kan lide at vaere sammen vores boern og tager den del af opgaven serioest! Vi soeger kun en au pair, der kan blive med os til naeste sommer.

Vores boern er ved at blive teenagere, saa det er noget andet end at passe smaa boern. De elsker virkeligt at laese, og alt hvad der har med historier, samtaler, fantasi, lego, braet spil, teater og film at goere. Saa det skal du helst ogsaa have en interesse for, og det er vigtigt for os at du kan sparre med boernene paa deres niveau. Du skal ogsaa vaere glad for at cycle og svoemme/lege i parken & haven, da det er noget, I kommer til at goere sammen.

Dit principielle ansvar vil vaere at hjaelpe til med morgenmad/madpakker. Skolen starter kl. 8.20 og slutter kl. 16, og vi regner med at boernene godt kan klare turen til og fra skolen selv. Efter skole skal der hygges, laves lektier og spises aftensmad til en af os er hjemme ved kl. 18-19.00 tiden. Vi har realistisk brug for, at du kan lide at lave mad, da du kommer til at lave mad til hele familien i al fald 3 gange om ugen. Vi er ikke vegetarer og har ingen mad allergier. Vi beder dig ogsaa om vaere med til at rydde op, saette en vask over i det daglige etc, som du nok ogsa goer derhjemme, og om hjaelp med let ugenligt rengoering.

Weekenden og mandagen er helt din egen, hvor du er velkommen til at vaere sammen med os eller laegge dine egne planer. Naar boernene er i skole, er tiden jo ogsaa din egen. Der er altsaa rig mulighed for dine egne aktiviteter. London er en pragtfuld by med mange muligheder, men den er ogsaa meget stor og anderledes i forhold til danske byer. Det er derfor vigtigt, at du er selvstaendig og har gaa paa mod, da du jo faar brug for dit eget sociale liv ud over familien.

Apropos Brexit saa burde det ikke paavirke det helt store for dig dette naeste aar, men det snakker vi selvfoelgeligt bare om.

Hvis dette siger dig noget, saa tag kontakt, og saa kan vi jo snakke naermere! Vores nuværende au pair besvarer også gerne spørgsmål.

MVH

Ingrid
JOB
Prefers an person in the age range
19 - 25 years
Work experience
0 years
Required hours of work by the profile
20 - 30 hours
Expected salary
90 - 90 GBP per week
Living
Live in
Earliest start date
24-08-2019
Latest start date
01-09-2019
Shortest period nanny is required
10 month(s)
Longest period nanny is required
12 month(s)
SPEAKS FOLLOWING LANGUAGES
Danish
English
{{result}}
PREFER FOLLOWING NATIONALITY
Danish
{{result}}
OTHER INFORMATION
Will care for children under 2 years
Will care for children with special needs
Has driving licence
Has first-aid training
Will look after pets
Can swim
CONTACT FAMILY
You must be a member to contact other profiles.

Login or create a profile here
You need to upgrade your membership to contact other profiles

Upgrade your membership here
Your profile does not match what the profile searches
You have already contacted 5 profiles today. Upgrade to 90 or 180 day membership to contact other profiles unlimited.
Your account is blocked and therefore you can not contact other profiles. Contact webmaster for further information
Your message to Ingrid has been sent