FREJA, 25 YEARS

Au pair, 4772 Langebæk, Denmark
PROFILE
25 year old female
Danish nationality
Lives in 4772  Langebæk, Denmark
Seeking work as au pair
QUALIFICATIONS
5 years of experience with child care
USER ACTIVITY
Last login
Thursday 26. Sep 2019
Modified
Wednesday 19. Sep 2018
Answer time
-
Answer rate
-
DANSK AU PAIR SØGER FAMILIE
Mit navn er Freja N. Gjøtterup, og jeg er 20 år gammel. Jeg er en smilende, glad og engageret ung pige, som altid er klar til og glad for at hjælpe til med hvad som helst. Jeg er rigtig god med mennesker, og har arbejdet i flere år. Jeg er en person, som bestemt heller ikke har noget imod hårdt arbejde, og arbejder godt sammen med andre.
Jeg bor lige nu i familiens sommerhus, da jeg er imellem boligere. Før jeg flyttede hertil, boede jeg i en studiebolig i Vordingborg, og det gjorde jeg i halvandet år. Før jeg flyttede dertil, boede jeg hjemme sammen med mine forældre og mine to mindre søskende.

Jeg afsluttede i sommers en 3 år lang HTX-uddannelse, som har været de bedste, sjoveste, værste og indtil videre sværeste 3 år af mit liv, men har samtidig også vist stor udvikling, som jeg ikke ville være foruden. På HTX læste jeg på den naturvidenskablige linje, hvilket betyder at jeg læste bioteknologi og matematik på højeste niveau. Ud over dette havde jeg også 4 andre højniveaus fag (Studie Område, Proces Levningsmiddel og Sundhed, Dansk og engelsk). Før jeg startede på HTX, gik jeg selvfølgelig i folkeskolen, men havde også et år i 10 klasse på en efterskole ved navn Midtsjællands Efterskole (MSE), som er placeret imellem Ringsted og Roskilde.Jeg er ansvarlig, og har altid styr på mine ting. Når jeg forhåbentligt har været au pair i et år, så skal jeg læse til jordemoder. Det at blive jordemoder har for mig, været en meget stor drøm siden jeg var meget lille.

Jeg elsker børn, og har altid gjort det! Da jeg var yngre passede jeg min klasselærers søn en til to gange om ugen, og siden da har jeg passet børn for min mors kusine (3 drenge), min moster (en pige) og andre familievenner.

Jeg er en glad pige, som ikke er bange for at prøve nye ting. Jeg opnår de ting jeg sætter mig for, og er ikke bange for at hjælpe til, hverken med rengøring eller madlavning.

jeg kan svømme, ville ikke have noget imod at passe husdyr og vil med glæde passe børn med specielle behov. Jeg taler flydende engelsk.

øvrige informationer:
Jeg har arbejdet i butik siden jeg var 16. Først 2 år, som under 18-årig, i Lokal Brugsen i Kalvehave. Derefter arbejde jeg i 2 år, som lukkeansvarlig, i Normal i Vordingborg, dette indebar at fylde varer op, hjælpe kunder og holde butikken fin og overskuelig. Udover dette har jeg også arbejdet en sommerferie på en campingpads, hvor jeg styrede receptionen, og rengjorde pladsens hytter, toilettet og bade.
JOB WISHES
Expected salary
70 - 120 DKK per hour
Living
Live in
Job type
Full time
Family nationality
Danish
{{result}}
Earliest start date
21-07-2018
Latest start date
31-07-2018
Shortest period nanny is required
10 month(s)
Longest period nanny is required
12 month(s)
SPEAKS FOLLOWING LANGUAGES
Danish
English
{{result}}
WORK IN THE FOLLOWING COUNTRIES
Australia
Belgium
Denmark
Greenland
Italy
See more
{{result}}
OTHER INFORMATION
Will care for children under 2 years
Will care for children with special needs
Has driving licence
Has first-aid training
Will look after pets
Can swim
CONTACT PROFILE
You must be a member to contact other profiles.

Login or create a profile here
You need to upgrade your membership to contact other profiles

Upgrade your membership here
Your profile does not match what the profile searches
You have already contacted 5 profiles today. Upgrade to 90 or 180 day membership to contact other profiles unlimited.
Your account is blocked and therefore you can not contact other profiles. Contact webmaster for further information
Your message to Freja has been sent