LIVA

6312 Steinhausen, Schweiz
PROFIL
Dänisch nationalität
Lebt in Schweiz
Suche nach einem au-pair
PROFILAKTIVITÄT
Letzte Anmeldung
Donnerstag 16. Aug 2018
Geändert
Samstag 19. Nov 2016
Antwortzeit
-
Antwortrate
-
AU-PAIR I SCHWEIZ HOS DANSK FAMILIE
Os: Jeg (Liva og dansk) og mine 2 døtre Fiona på 9 1/2 år og Lilia på 7 år bor i Zug, Schweiz, hvilket er ca. 30 min fra Zürich. Vi er en aktiv familie som meget gerne står på ski, vandrer, svømmer og har mange sociale arrangementer. Derudover har vi tit besøg af venner og familie.

Dig: Du er selvstændig, moden og ansvarsbevidst med et varmt lyst og positivt sind. Derudover har du lyst til både at lege ude som inde. Helst har du også erfaring med børn. Du har en rolig natur, har humor, samt er fleksibel og entusiastisk. Ikke-ryger. Hvis du kan gøre dig forståelig på engelsk og tysk er det en fordel.

Jobbet: Din tid bliver brugt på det huslige og pigerne. Det er vigtigt at passe og lege med Fiona og Lilia, sørge for at Fiona får lavet lektier og øvet klaver og sende dem afsted eller hente og bringe dem til deres legeaftaler og aktiviteter. De er generelt meget søde og glade. Vi har brug for pasning fra kl. 11.30, hvor de kommer hjem og til jeg kommer hjem om eftermiddagen, hvilket kan variere fra mellem kl. 16.30 og kl. 17.30. Derudover nogle morgner fra kl. 7.00 - 8.00. Fiona går i 4. klasse og er afsted 5 formiddage og 4 eftermiddage om ugen men er hjemme til frokost. Lilia går i 1. klasse og er afsted hver formiddag og 2 eftermiddage om ugen. Følgende huslige opgaver står du for: vasketøjet, opvask, oprydning samt lettere madlavning, og rengøring en gang om ugen. Du vil naturligvis få et hyggeligt og møbleret værelse og dit eget badeværelse.

Vi kender mange au-pairs her i byen, og par med danske-schweiziske unge, som du meget let kunne komme i kontakt med, og som vores nuværende au-pair har kæmpe stor glæde af, der hjælper vi dig gerne.

Vi leder efter en person der kan starte januar 2017, og som ønsker at blive hos os til sommeren 2017 eller laengere. Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan også spørge vores nuværende au-pair om forholdene her og tips i øvrigt. Vi kan også sende dig billeder af Fiona og Lilia, værelset, huset etc., så du bedre kan forestille dig livet hernede i Schweiz.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Venlige hilsner
Lilia, Fiona og Liva
JOB
Bevorzugt eine Person in der Altersgruppe
18 - 31 jahre
Berufserfahrung
0 jahre
Erforderliche Arbeitsstunden durch das Profil
-
Gehaltsvorstellung
1.400 - 1.400 DKK pro woche
Wohnen
Wohne in
Frühester Starttermin
02-01-2017
Spätmöglichstes Startdatum
09-01-2017
Kürzester Zeitraum, in dem das Kindermädchen benötigt wird
12 monat(e)
Längste Zeit in der das Kindermädchen erforderlich ist
24 monat(e)
SPRICHT FOLGENDE SPRACHEN
Deutsch
Dänisch
Englisch
{{result}}
BEVORZUGE FOLGENDE NATIONALITÄT
Dänisch
{{result}}
SONSTIGE ANGABEN
Kümmert sich um Kinder unter 2 Jahren
Kümmert sich um Kinder mit besonderen Bedürfnissen
Hat Führerschein
Hat Ausbildung in Erster Hilfe
Kümmert sich um Haustiere
Kann schwimmen
KONTAKT FAMILIE
Du musst Mitglied sein, um weitere Profile zu kontaktieren.

Login oder ein Profil erstellen
Du musst deine Mitgliedschaft hochstufen, um andere Profile zu kontaktieren.

Stufe deine Mitgliedschaft hier hoch.
Dein Profil stimmt nicht mit den Anforderungen des Profilsuchenden überein
Sie haben heute bereits 5 Profile kontaktiert. Upgrade auf 90 oder 180 Tage Mitgliedschaft, um andere Profile unbegrenzt zu kontaktieren.
Dein Account ist gesperrt. Deshalb kannst du keine anderen Profile kontaktieren. Kontaktiere den Webmaster für weitere Informationen
Ihre Nachricht an Liva wurde gesendet