SIGNE

Großbritannien
PROFIL
Dänisch nationalität
Lebt in Großbritannien
Suche nach einem au-pair
PROFILAKTIVITÄT
Letzte Anmeldung
Mittwoch 05. Sep 2018
Geändert
Dienstag 21. Aug 2018
Antwortzeit
-
Antwortrate
-
DANSK FAMILIE I CAMBRIDGE LIGE NORD FOR LONDON
Vi har fundet vores au pair! Tak for interessen!

Vi er en dansk familie (to børn på 1.5 og 4 år), der bor i et rækkehus centralt i Cambridge 50 min nord for London. Vores børn går i vuggestue/børnehave i gå-afstand fra vores hjem.

Vi kan lide at være aktive og kreative sammen med vores børn. Meget af vores fritid går med kreative aktiviteter med vores ældste, ture til de to nærliggende legepladser og generelt små familieture rundt i området som fx til den lokale zoo.

Vores børn taler både dansk og engelsk, og vi taler dansk, når vi er hjemme.

Vores datter bliver 4 år til oktober. Hun er en glad pige, der elsker ture til legepladsen, løbehjul og andre udendørsaktiviteter. Hun er også rigtig glad for indendørs mere stille leg med dukkehus, puslespil, bøger, sange, tegne/male osv.

Vores dreng bliver 1,5 år til august. Han elsker sanglege, sæbebobler, biler, tog og andet med hjul på. Han er en grinebider og kan godt være fræk :-)

Vi arbejder begge i byen, og vi har brug for hjælp til at følge vores dreng på 1,5 år og vores pige på knap 4 år i børnehave og hente dem igen, og passe dem et par timer indtil vi kommer hjem. Om lørdagen har vi brug for, at du passer børnene i ca 4 timer, mens vi løber ærinder og passer vores fritidsaktiviteter (løb, træning osv). Af og til vil vi også have brug for babysitning, når ungerne sover, og vi skal til et arrangement i byen.

I det daglige har vi brug for hjælp med generel oprydning (særligt legetøj!), rydde op i køkkenet efter måltider samt hjælp med lettere rengøring. Vi har dog rengøringshjælp til det meste allerede, og det vil vi fortsætte med. Desuden vil du på lige fod med os tage del i de daglige rutiner omkring madlavning og klargøring om morgenen og om aftenen. Hvis du kan lide at lave mad, så må du meget gerne få en maddag.

Vi regner med at skulle bruge din hjælp ca 25 timer om ugen. Et forslag til timer kunne være:
Man-Tirs + Tors: 2 timer morgen, 4 timer eftermiddag/tidlig aften.
Ons: Fri
Fre: 3 timer morgen
Lør: 4 timer
Søn: Fri

Tiden mellem du afleverer børnene og skal hente dem igen er din egen. Du har fri og kan tage på oplevelse i byen, mødes med venner, tage kurser, eller hvad du ellers har lyst til. De fleste aftener har du også fri til at lave, hvad du har lyst til.

Du får dit eget værelse og bad. Derudover stiller vi en cykel til rådighed, da det er den klart nemmeste måde at komme rundt i Cambridge på.

Vi glæder os til, at du bliver en naturlig og integreret del af familien. Og når du har fri, vil vi opfordre dig til at at opleve Cambridge og London, tage kurser og møde andre unge mennesker eller hvad du ellers har af interesser. 50 minutter med tog bringer dig til det centrale London. Og ellers har Cambridge også masser af spændende ting at byde på. Det er en fantastisk international og smuk by.

Vi ser i øvrigt gerne, at du har erfaring med at passe børn. Men allervigtigst, at du har lyst til det, og at du har masser af gåpåmod.

JOB
Bevorzugt eine Person in der Altersgruppe
18 - 24 jahre
Berufserfahrung
0 jahre
Erforderliche Arbeitsstunden durch das Profil
25 - 25 stunden
Gehaltsvorstellung
75 - 80 GBP pro woche
Wohnen
Nicht bevorzugt
Frühester Starttermin
01-08-2018
Spätmöglichstes Startdatum
01-09-2018
Kürzester Zeitraum, in dem das Kindermädchen benötigt wird
9 monat(e)
Längste Zeit in der das Kindermädchen erforderlich ist
11 monat(e)
SPRICHT FOLGENDE SPRACHEN
Dänisch
{{result}}
BEVORZUGE FOLGENDE NATIONALITÄT
Dänisch
{{result}}
SONSTIGE ANGABEN
Kümmert sich um Kinder unter 2 Jahren
Kümmert sich um Kinder mit besonderen Bedürfnissen
Hat Führerschein
Hat Ausbildung in Erster Hilfe
Kümmert sich um Haustiere
Kann schwimmen
KONTAKT FAMILIE
Du musst Mitglied sein, um weitere Profile zu kontaktieren.

Login oder ein Profil erstellen
Du musst deine Mitgliedschaft hochstufen, um andere Profile zu kontaktieren.

Stufe deine Mitgliedschaft hier hoch.
Dein Profil stimmt nicht mit den Anforderungen des Profilsuchenden überein
Sie haben heute bereits 5 Profile kontaktiert. Upgrade auf 90 oder 180 Tage Mitgliedschaft, um andere Profile unbegrenzt zu kontaktieren.
Dein Account ist gesperrt. Deshalb kannst du keine anderen Profile kontaktieren. Kontaktiere den Webmaster für weitere Informationen
Ihre Nachricht an Signe wurde gesendet