MIKKEL

Dänemark Premium
PROFIL
Dänisch nationalität
Lebt in Dänemark
Suche nach einem au-pair
PROFILAKTIVITÄT
Letzte Anmeldung
Dienstag 16. Apr 2024
Geändert
Mittwoch 03. Apr 2024
Antwortzeit
5 Tage 20 Stunden 10 Minuten
Antwortrate
20,0%
FAMILIE FRA AARHUS(RISSKOV) SØGER UNG PIGE I HUSET
Vi er en familie på 5, Mikkel (40), Mai (38), Viola (7), Klara (4) og Nelly (2), som søger en ung pige i huset. Vi har 6 års gode erfaringer med ung pige i huset, og eftersom vores nuværende unge pige skal videre til sommer, så søger vi igen😊 Du vil blive en del af vores familie – det prioriterer vi højt, men der vil også være privatliv og mulighed for at trække sig tilbage til egne faciliteter. Arbejdet er med hovedfokus på børn, men indeholder også lidt let oprydning, vasketøj, indkøb, hjælp til madlavning mv. Vi har ekstern rengøring hver 14 dag, men selv med de sødeste 3 piger, så bliver legesagerne brugt flittigt og ikke altid lagt på plads, så en støvsuger kan også komme på tale😊 I det daglige, har særligt Mikkel et tidskrævende arbejde, og vi altså derfor fortsat også brug for lidt hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen. ”Arbejdstiden” er ca. 33-35 timer i uger. Vi har et stort hus i Risskov, hvor der er egen minilejlighed i kælderen med eget The-køkken og bad og egen indgang, men du er selvfølgelig velkommen til at bruge hele huset. Vi tilbyder kost og logi og 10.000 DKK i grundløn plus feriepenge, ligesom du inviteres med på vores familieferier, hvor vi betaler både fly, hotel og forplejning. Vi holder ofte vores ferier i udlandet, så der vil være en del rejseaktivitet også. F.eks. har vi senest været på Maldiverne og Hawaii og har allerede planer om Frankrig, Italien, Grækenland og USA. Derudover tager vi en uge på ski hvert år. For så vidt angår periode, så vil vi gerne have minimum 1 års ophold, men gerne længere. Vi har haft ung pige i huset i 6 år (3 forskellige piger) og har super gode erfaringer med det. Vi prioriterer at være et hjertevarm hjem at komme i, så vi er sikre på, at du vil få det rigtig godt ved os😊 Opstart ca. august 2024, hvor vores nuværende unge pige skal videre. Det vil være godt, hvis du har kørekort:-) Kh. fra os alle 5!
JOB
Bevorzugt eine Person in der Altersgruppe
18 - 29 jahre
Berufserfahrung
0 jahre
Erforderliche Arbeitsstunden durch das Profil
33 - 35 stunden
Gehaltsvorstellung
10.000 - 10.000 DKK pro stunde
Wohnen
Wohne in
Frühester Starttermin
22-07-2024
Spätmöglichstes Startdatum
01-09-2024
Kürzester Zeitraum, in dem das Kindermädchen benötigt wird
12 monat(e)
Längste Zeit in der das Kindermädchen erforderlich ist
36 monat(e)
SPRICHT FOLGENDE SPRACHEN
Dänisch
{{result}}
BEVORZUGE FOLGENDE NATIONALITÄT
Dänisch
Norwegisch
Schwedisch
{{result}}
SONSTIGE ANGABEN
Kümmert sich um Kinder unter 2 Jahren
Kümmert sich um Kinder mit besonderen Bedürfnissen
Hat Führerschein
Hat Ausbildung in Erster Hilfe
Kümmert sich um Haustiere
Kann schwimmen
KONTAKT FAMILIE
Du musst Mitglied sein, um weitere Profile zu kontaktieren.

Login oder ein Profil erstellen
Du musst deine Mitgliedschaft hochstufen, um andere Profile zu kontaktieren.

Stufe deine Mitgliedschaft hier hoch.
Dein Profil stimmt nicht mit den Anforderungen des Profilsuchenden überein
Sie haben heute bereits 5 Profile kontaktiert. Upgrade auf 90 oder 180 Tage Mitgliedschaft, um andere Profile unbegrenzt zu kontaktieren.
Dein Account ist gesperrt. Deshalb kannst du keine anderen Profile kontaktieren. Kontaktiere den Webmaster für weitere Informationen
Ihre Nachricht an Mikkel wurde gesendet